CityShopparin säännöt

CityShoppari-sovelluksen säännöt

[1] CityShoppari-sovellus tulee näyttää henkilökunnalle ennen palvelun tilaamista.

[2] Sovellus on henkilökohtainen, mutta jäsenetujen hyödyntämiseen on oikeus kortin omistajalla puolisoineen.

[3] Jokaisella CityShopparilla on oikeus yhteen sovellukseen vuoden aikana. Jos vaihdat puhelinta, voit ladata sovelluksen uuteen puhelimeen puhelinnumeron avulla.

[4] Kerran hyödynnettävät edut klikataan käytetyiksi KÄYTÄ ETU -painiketta painamalla ja vahvistetaan vielä OK-painikeella.
Kun olet päättänyt hyödyntää edun, sinulla on viisi minuuttia aikaa käyttää se, jonka jälkeen edun kohdalle tulee teksti ETU KÄYTETTY. Jatkuvan edun (J) voi käyttää rajattomia kertoja etua näyttämällä ja painettuasi KÄYTÄ JATKUVA ETU -painiketta jatkuva etu palautuu takaisin käytettäväksi valikkoon. Verkkokauppa-alennusta hyödyntäessä paina SIIRRY VERKKOKAUPPAAN -painiketta.

[5] CityShopparin jäsenedut ovat voimassa kalenterivuoden 2018 tai muun erikseen ilmoitetun ajan. KesäExtran edut, jotka julkaistaan toukokuussa, ovat voimassa koko loppuvuoden, ellei ilmoituksessa toisin mainita.

[6] “Kaksi yhden hinnalla” -tarjouksissa edullisempi palvelu, tuote tai ruoka-annos on ilmainen.

[7] Jäsenedut eivät koske jo alennettuja tuotteita tai palveluita eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin ellei jäsenyritys toisin ilmoita.

[8] Jäsenyritys sitoutuu pysymään antamassaan tarjouksessa koko kortin voimassaoloajan. Mikäli muutoksia tapahtuu, kuten esimerkiksi konkurssi tai omistajan-vaihdos, CityShopparin jäsenyritys on niistä itse vastuussa kortin omistajalle.

[9] Sovellus kulkee mukanasi älypuhelimessasi kätevästi joka paikkaan ja voit katsoa sovelluksesta lähimmät edut, jolloin niitä ei unohdu käyttää. Sovelluksella voit myös suunnistaa suoraan liikkeeseen.

CityShoppari-kirjaversion säännöt

[1] CityShoppari etujen hyödyntämiseen saat kaksi eriväristä korttia. Sininen kortti on tarkoitettu koko maan ketjujen ja pääkaupunkiseudun yritysten eduille ja punainen kortti Tampereen, Turun ja KesäExtran eduille. Kortit lähetetään sinulle  lompakkoon mahtuvasta korttikotelosta.

[2] CityShoppari-kortti tulee esittää henkilökunnalle aina ennen palvelun tilaamista.

[3] CityShopparin jäsenedut o ovat voimassa kalenterivuoden 2018 tai muun erikseen ilmoitetun ajan. KesäExtran edut, jotka julkaistaan toukokuussa, ovat voimassa koko loppuvuoden, ellei ilmoituksessa toisin mainita.

[4] CityShoppari-kortti on henkilökohtainen. Kirjoita nimesi etukortteihin selvästi tekstaten. Jäsenetujen hyödyntämiseen on oikeus kortin omistajalla puolisoineen.

[5] Kertaedut on numeroitu ja niiden käytöstä tehdään merkintä kortteihin. Punainen kortti on tarkoitettu koko maan, valtakunnallisten ketjujen ja pk-seudun yritysten eduille ja sininen kortti on tarkoitettu Tampereen, Turun ja KesäExtran eduille. Pidä siis molemmat kortit aina mukanasi!

[6]  Jatkuvia etuja (J) voit käyttää rajattomia kertoja korttia näyttämällä. Kuponkialennuksia hyödynnetään CityShoppari-kirjasta leikatulla kupongeilla tai mobiilisovelluksella.

[7] Toukokuussa julkaistaan KesäExtra lisäetuineen, jonka kertaedut (471-760) merkitään korttiin, jossa lukee KesäExtra (punainen kortti). Edut astuvat voimaan toukokuussa ja ovat voimassa koko loppuvuoden, ellei toisin mainita.

[8] “Kaksi yhden hinnalla” -tarjouksissa edullisempi palvelu, tuote tai ruoka-annos on ilmainen.

[9] Jäsenedut e eivät koske jo alennettuja tuotteita tai palveluita eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin ellei jäsenyritys toisin ilmoita.

[10] Jäsenyritys sitoutuu pysymään antamassaan tarjouksessa koko kortin voimassaoloajan. Mikäli muutoksia tapahtuu, kuten esimerkiksi konkurssi tai omistajan-vaihdos, CityShopparin jäsenyritys on niistä itse vastuussa kortin omistajalle.