Etukortin käyttöohje

CityShopparilla voit hyödyntää seuraavia etutyyppejä:

Kertaedut
Jatkuvat edut
Kuponkiedut
Verkkokauppaedut
KesäExtra

[numero] Kertaedut on numeroitu ja niitä vastaavat alennukset löytyvät korttien takaosista. Kun olet hyödyntänyt jonkun kerta-alennuksen, liike merkitsee sen käytetyksi etukortin takaosaan värittämällä alennuksen numeron. Alennuksen voit käyttää vain yhden kerran.
Sovelluksessa näytä ensin etua yrityksessä ja kerta-alennus käytetään KÄYTÄ ETU-painiketta painamalla ja vahvistetaan vielä OK-painikkeella, jolloin kello käynnistyy kun alennuksen ottaa käyttöönsä. Alennus on käytettävä viiden minuutin kuluessa, jonka jälkeen edun kohdalle tulee teksti: ETU KÄYTETTY.

[J] on hyödynnettävissäsi vaikka joka päivä. Muistathan, että alennuksen saaminen edellyttää kortin esittämistä ennen tilausta tai ostoa. Mobiiliversiossa näytä jatkuvaa etua yrityksessä ja paina KÄYTÄ ETU-painiketta
Sovelluksessa näytä jatkuvaa etua yrityksessä ja paina KÄYTÄ ETU-painiketta

[K] Kuponkietu on kertakäyttöinen CityShoppari-oppaasta irtileikattava kuponki. Saman alennuksen löydät myös sovelluksesta.

Verkkokauppaedun hyödynnät yrityksen antamalla kampanjakoodilla, jonka syötät yrityksen verkkokauppaan tilauksen yhteydessä.

KesäExtran edut
Toukokuussa ilmestyy noin 300 lisäetua sisältävä KesäExtra -vihkonen, jonka saat CityShoppari -tilaajana suoraan kotiisi veloituksetta. KesäExtran etunumerot löydät KesäExtra -kortin numerokentästä. Jatkuvat edut toimivat normaalisti CityShoppari korttiasi näyttämällä.